Nuctech introductiecampagne

Voor de opening van Nuctech Nederland ontwikkelde nu:rotterdam het communicatieconcept, de website en het openingsevenenement met alles wat daarbij komt kijken voor een droomstart in Rotterdam.

Nuctech levert wereldwijd technologische diensten op het gebied van beveiliging en inspectie voor douanes, vliegvelden, havens, treinverkeer en grote evenementen.

Concept & vormtaal

Nuctech levert systemen die de wereld veiliger maken. De leverancier van containerscanners in o.a. de Rotterdamse haven en bagagescanners op luchthaven Schiphol belooft een vlotte doorstroom van goederen en mensen. Hiervoor ontwikkelden we internationaal beeld, copy en een grafische taal.

We are world citizens

Als grootgebruiker van het internationale handelsverkeer, is ook Nuctech gebaad bij veiligheid en goede doorstroming. Vanuit die gedachte ontwikkelden wij het thema ‘We are world citizens’ en maakten een start voor de online presence in Europese stijl.

Evenement

Op uitnodiging van Rotterdam Partners koos Nuctech voor haar Europese uitbreiding voor vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Voor de opening en het 20-jarig bestaan organiseerde nu:rotterdam het openingsevenement voor nationale en internationale gasten.Locatie met allure

Pal tegenover het nieuwe kantoor in De Rotterdam creëerden we een sfeervol evenement in het Wereldmuseum. Nieuwkomer Nuctech ontzorgden we voor het gehele traject van concept, communicatie tot en met event management.

Warm welkom

De (inter)nationale gasten werden in een representatieve maar warme sfeer welkom geheten voor de openingsceremonie.

Representatief

Presentatrice Eva Brouwer leidde de dag en kondigde sprekers op een professionele manier aan. Speeches en presentaties van hoogwaardigheidsbekleders, specialisten en opdrachtgevers werden zorgvuldig vastgelegd voor PR en communicatiedoeleinden.

Bekijk hier de aftermovie.

In samenwerking met